Het Shantyfestival ligt al weer achter ons en ook dit keer hadden we veel geluk met het weer: de zaterdag was een met zonovergoten dag met af en toe een dreigende wolk, maar die hield zich rustig gelukkig! Dit heeft zeker invloed gehad op het slagen van het festival, maar de kwaliteit en het enthousiasme van de koren en groepen zeker niet minder.

Enthousiaste bezoekers, zelfs uit Australië, trokken met grote getale naar de binnenstad van Terneuzen om te genieten van de verschillende optredens van 10 koren en groepen verdeeld over 5 podia in Terneuzen, maar tevens te luisteren naar het kinderpiratenkoor gevormd door kinderen van de basisschool de Geule. Dit jaar waren het wel 25 kinderen in tegenstelling tot vorig jaar, toen ze maar met amper de helft waren. Ook voor volgend jaar lijkt het een vervolg te gaan hebben.

Zo kijken we dan ook terug op een geslaagd

   ‘VLIEGENDE HOLLANDER’ SHANTYFESTIVAL'

Bij deze dank aan de:  sponsors van het festival, alle enthousiaste vrijwilligers, de deelnemende koren, groepen, zangers en zangeressen, meewerkende verenigingen en stichtingen en verzorgingstehuizen in de gemeente Terneuzen.

Allemaal hartelijk dank voor jullie bijdrage en inspanning. We doen ons best om het festival in 2018 weer net zo mooi en gezellig te maken als dit jaar en laten we weer hopen op schitterend weer.

Samen hebben we er voor gezorgd dat Terneuzen (als 3e grootste haven van Nederland) nog beter op de kaart staat en we hebben laten zien dat we het cultureel erfgoed waarderen en in stand willen houden.

Realisatie: TiDi Graphics