Deelnemende koren 2017

Deze groepen en muzikanten hebben al toegezegd naar Terneuzen te komen:

 

De Dekzwabbers:

Een gezellig, gemengd shanty- en zeemanskoor met 40 leden afkomstig uit Terneuzen. Een koor met een leuke uitstraling op havendagen, evenementen, jaarfeestjes, verzorgingshuizen en braderieën.

 

 300_foto_dekzwabbers.jpg

 

Zuid West 10    (Terneuzen)

Een groep enthousiaste zangers en muzikanten, komend uit de gemeente Terneuzen, vormt sinds januari 2008 de maritieme volksgroep Zuid West 10. Hun repertoire is internationaal en vooral gericht op de vertolking van liederen op authentieke wijze. Naast maritieme liederen vindt ZW10 het ook een uitdaging om allerlei volksliederen in het repertoire op te nemen. Het koor staat o.l.v. Isolde Stam. 

 

 300_img_5304.jpg

http://zuidwest10.weebly.com

 

 

FRIENDS OF FOLK:

Een 'bijna' Zeeuws-Vlaamse groep , die 'het samenzingen met het publiek' hartstikke leuk vindt. Hun repertoire bestaat uit Ierse, Schotse en Nederlandstalige liedjes, die bijna allemaal te maken hebben met de zee of het water. Ze hebben er weer in zin in!

300_foto_friends_of_folk.jpg

 

 

 

HET SCHELDELOODSENKOOR: 

Een trouwe deelnemer aan het Vliegende Hollander Shantyfestival is dit koor uit Vlissingen samengesteld uit (gepensioneerde loodsen. Zij reizen de hele wereld rond voor hun optredens: van Amerika tot in Australië! Ieder jaar maken zij op geheel eigen wijze iets speciaals van hun optreden.

 300_foto_scheldeloodsenkoor.jpg

 

 

HELIUS SHANTY ZANGERS:

Een shanty- en seasongkoor uit Hellevoetsluis met ruim 40 leden. Ze beschikken over een uitgebreid repertoire van Engelse, Ierse, Franse en Duitse songs.

 

 300_foto_helius_shantyzangers.jpg

 

 PENNY OPRY:

 300_penny_opry_3.jpg

 

JIM CORR:

 

SCHEEPSFOLK:

 

SHANTYKOOR 'ZINGERIJ DWARSGETUIGD':

 

CHANTEYMEN UIT ROOSENDAAL:

 

SHANTYKOOR 'MUITERIJ KANTJE BOORD':

 

 

'

    Realisatie: TiDi Graphics